Продължете към съдържанието

Над 70 водещи експерта се включиха до момента в “Специалистите говорят” в BG-Mamma

Инициативата на BG-Mamma за безплатни онлайн консултации, достъпни за всеки регистриран потребител, привлече 76 водещи експерти от старта си през 2020 г. до момента.

Специалистите говорят е най-големият социален проект на компанията ни и генерира съдържание, което според представително проучване се радва на най-високата степен на доверие в платформата. 

Месечно “Специалистите” привличат средно по 20 000 потребители и генерират 85 000 импресии. Лендинг страницата има bounce rate от 33%, при 47% среден bounce rate за всички страници на BG-Mamma.

Детският хирург проф. Огнян Бранков, алергологът д-р Мариана Мандажиева, Петър Петров – магистър кинезитерапевт, Ники Суков – инструктор по хранене, експертите от “Деца на борда”, хомеопатът и натуропат Мира Делчева, психотерапевтите Людмил Стефанов и Детелина Стаменова са част от специалистите, за които в BG-Mamma създадохме отделни Q&A теми в полза на потребителите ни.

Адвокати, консултанти в областта на образованието и личностното развитие, специалисти в грижата за бременните и новородените и други специалисти също използват платформата, за да достигнат с ценни и достъпни съвети до аудиторията на най-влиятелната българска платформа за общуване.


След края на активния период за консултиране, всяка една експертна тема остава достъпна за четене в архив. Междувременно към проекта се присъединяват и нови, различни специалисти – научете повече за процеса за кандидатстване тук.

В BG-Mamma се публикуват по 4500 поста дневно