Продължете към съдържанието

BG-Mamma през 2022: Над милион и половина уникални потребители на месец

През отминалата 2022 година, средно 1 519 932 потребители месечно са използвали BG-Mamma.

Най-голямата българска платформа за общуване запазва тенденцията да привлича около 25% от българите онлайн. Същевременно малък ръст спрямо предходната година отбелязва средното прекарано време на страница, което сега достига точно две минути.

Всеки месец в платформата са стартирани средно по над 600 теми. Категорията, в която потребителите са стартирали най-много нови дискусии е “Здраве”.

Броят на новите постове в BG-Mamma през миналата година надхвърля милион и половина. Точният им брой е 1 633 075. Това прави средно почти 4 500 поста, публикувани дневно. 

Новите стартирани теми са 7 672, или средно по 21 новосъздадени теми дневно. От тях най-много са били в категория “Здраве”, следвана от “Бременност и раждане”, “Свободно време”, “Дом” и “Деца”.

По показателя брой нови постове, потребителите на BG-Mamma са комуникирали най-активно в категория “Свободно време”, част от която са темите за кино, книги, спорт, заведения, развлечение. Постовете в нея са се увеличили с близо 700 000 за една година. Следват я категориите “Красота”, “Бременност и раждане”, “Пазаруване” и “Семейство”.

Продължава да бъде активен интересът и към
“Специалистите говорят”. В темите, в които експерти от различни области консултират наши потребители са генерирани над 6 600 нови публикации. През 2022 г. към тази специална инициатива на BG-Mamma са се присъединили 12 нови специалиста. Благодарение на всички тях, към момента потребителите ни вече могат да получат бързо и напълно безплатно съвет от психолог, адвокат, специалист по хранене, лекар, кариерен консултант и други.