Продължете към съдържанието

“Специалистите говорят” – безплатна онлайн подкрепа от експерти по време на пандемията

В ситуацията на пандемия рязко се увеличи броят на хората, които страдат от тревожност и несигурност и които нямат физически достъп до нужните специалисти от различни сфери. За да отговори на предизвикателството, BG-Mamma стартира в края на месец март уникален за българското интернет пространство проект – Специалистите говорят.

В тази специална категория на социалната ни платформа обединихме консултативни теми на лекари, психолози, терапевти – във всяка една тема регистрираните ни потребители могат да зададат въпрос и напълно безплатно, изцяло онлайн да получат персонален отговор.

Каузата на “Специалистите говорят” успя да привлече редица авторитети от областта на медицината и не само. 

Със свои теми при нас се включиха доц. д-р Иван Чавдаров, д-р Александър Симидчиев, д-р Милена Янкова, д-р Румен Велев, д-р Нели Митева, както и психолозите Детелина Стаменова и Людмил Стефанов. Освен към лекари и психолози, в BG-Mamma вече можете да се обърнете и към Делян Керемедчиев (университетски преподавател по информатика), Марияна Манушева (инструктор по първа помощ), към диетолога Ипократис Пападимитракос, към Станимир Андонов – маркетинг и брандинг експерт, чиято експертиза в момента е особено ценна за хората с малки и средни бизнеси, изправени пред предизвикателствата на здравната криза.

В самото ѝ начало реагирахме бързо с поредица от шест интервюта с ключови експерти, които да дадат на аудиторията ни редица важни отговори относно здравната ситуация. Специално за BG-Mamma наблюдения и съвети споделиха д-р Стойчо Кацаров, председател на Центъра за защита на правата в здравеопазването, пулмологът д-р Александър Симидчиев, психотерапевтът Женя Георгиева, Деница Сачева – министър на труда и социалната политика, Дарин Маджаров от платформата за видео уроци Уча.се и д-р Рада Маркова – педиатър и детски пулмолог.

За да проведат разговорите, към нас се присъединиха Анна Цолова и Миролюба Бенатова. Популярните журналисти зададоха както свои въпроси, така и въпроси, предварително събрани сред регистрирани потребители на BG-Mamma. 

Това превръща “Специалистите говорят” в значим социален проект с широк обхват. Тук голямата аудитория на BG-Mamma получава бързо и безвъзмездно достъп до експертиза, която може да се окаже безценна помощ за здравето, за децата, за дома или за работата.

Всички Q&A теми в “Специалистите говорят” са лесно откриваеми и достъпни дори за нерегистрирани потребители. За да зададете свой въпрос към експерт обаче, е нужно да имате свой профил в платформата – можете да го създадете сега, като последвате този линк.

Към темите на Специалистите