Продължете към съдържанието

Кратки въпроси и отговори от темите – нова функционалност в BG-Mamma

Нова функция в BG-Mamma позволява на потребителите, които четат темите, да откриват в синтезиран вид отговорите на най-важните въпроси, зададени в дискусията.

През месец май в платформата въведохме Q&A – обобщени въпроси и отговори, генерирани благодарение на специално създаден езиков модел.

Синтезираната по този начин информация е достъпна най-отгоре, преди основния текст на темата.

Автоматизираният езиков модел е разработен от българската компания Incentiv AI. Целта му е да направи още по-достъпен и полезен огромния инвентар от информация, споделена в най-голямата българска платформа за общуване. Първоначално, Q&A функцията ще бъде налична предимно категории и теми, където в голям брой отделни постове е разпръснато важно съдържание. Спестявайки на търсещите време, езиковият модел ще открива и извежда най-отгоре ключовите въпроси от темата и техните кратки отговори.

Новата функционалност е част от продължаващия процес на трансформация на BG-Mamma – платформата, стартирала преди 21 години като форум за бременни и майки. Днес BG-Mamma е място за търсене и споделяне на полезна информация по всякакви теми и достига до почти 1.9 милиона уникални потребители месечно, показват данните от GA4 за първото тримесечие на 2024 г.

Прочетете още:
24.3% увеличение на новите теми, стартирани годишно в BG-Mamma